Hozzávalók
- 100 g majonéz
- 2 tk currypor
- 300 g fagyasztott hasábburgonya
- bő olaj a sütéshez
- só
- 2 db császárzsemle
- 1 ek vaj
- 1 tk chiliolaj
Hozzávalók
- 100 g majonéz
- 2 tk currypor
- 300 g fagyasztott hasábburgonya
- bő olaj a sütéshez
- só
- 2 db császárzsemle
- 1 ek vaj
- 1 tk chiliolaj
Ismerjétek meg ti is, hogy készül a chip butty szendvics!
A majonézt kikeverjük a curryporral.A krumplit bő, forró olajban aranybarnára sütjük, majd sózzuk. Közben a zsemléket kettévágjuk, és egy serpenyőben, kevés vajon megpirítjuk a vágott felüket.
A zsemle alját megkenjük currys majonézzel, ráhalmozunk egy nagy adag sült krumplit, meglocsoljuk a maradék majonézzel és egy kevés chiliolajjal, és lezárjuk a zsemle tetejével.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a chip butty, a brit sült krumplis szendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Ha ti is úgy vagytok vele, hogy a sült krumpliból sosem elég, akkor mutatunk vele még több brutál jó receptet:
Salchipapa, a perui sült krumpli