Mexikói melegszendvics

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
1 konzerv mexikói melegszendvicskrém (290 g/konzerv)
50 g ketchup
40 g majonéz
0.25 tk római kömény
100 g konzerv vörösbab
100 g konzerv kukorica
4 db retró hamburgerzsemle (a fényes, nagy verzió)
4 szelet vörös cheddar
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Mexikói melegszendvics

Nem szégyen az, ha az ember konzerv alapanyagokhoz nyúl, néha csak egy kis turbózás kell, és máris kész egy olyan étel, amit mindenki csak habzsol.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
1 konzerv mexikói melegszendvicskrém (290 g/konzerv)
50 g ketchup
40 g majonéz
0.25 tk római kömény
100 g konzerv vörösbab
100 g konzerv kukorica
4 db retró hamburgerzsemle (a fényes, nagy verzió)
4 szelet vörös cheddar
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A melegszendvicskrémet összekeverjük a ketchuppal, a majonézzel és a római köménnyel. A babot és a kukoricát átmossuk, majd ezeket is belekeverjük a krémbe. 

A zsemlékben elosztjuk a mixet, és mindegyikre teszünk egy szelet sajtot. Rárakjuk a zsemlék tetejét, majd egy összecsukható grillsütőben 3-5 perc alatt ropogósra sütjük.

Mexikói melegszendvics
Mexikói melegszendvics

elkészítési idő: kb. 10 perc

Ha tetszett a Mexikói melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?