Hozzávalók
- 1 konzerv mexikói melegszendvicskrém (290 g/konzerv)
- 50 g ketchup
- 40 g majonéz
- 0.25 tk római kömény
- 100 g konzerv vörösbab
- 100 g konzerv kukorica
- 4 db retró hamburgerzsemle (a fényes, nagy verzió)
- 4 szelet vörös cheddar
Hozzávalók
- 1 konzerv mexikói melegszendvicskrém (290 g/konzerv)
- 50 g ketchup
- 40 g majonéz
- 0.25 tk római kömény
- 100 g konzerv vörösbab
- 100 g konzerv kukorica
- 4 db retró hamburgerzsemle (a fényes, nagy verzió)
- 4 szelet vörös cheddar
A melegszendvicskrémet összekeverjük a ketchuppal, a majonézzel és a római köménnyel. A babot és a kukoricát átmossuk, majd ezeket is belekeverjük a krémbe.
A zsemlékben elosztjuk a mixet, és mindegyikre teszünk egy szelet sajtot. Rárakjuk a zsemlék tetejét, majd egy összecsukható grillsütőben 3-5 perc alatt ropogósra sütjük.
elkészítési idő: kb. 10 perc
Ha tetszett a Mexikói melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!