Hozzávalók
Uborkás-bodzás Gin Tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 2 cl bodzaszörp
- 2 db vékony csík uborka
- 0.25 db lime leve
- jég
Pink-tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 4 - 5 db friss citromfű levél
- 1 szelet pink grapefruit
- jég
Jam-tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 4 - 5 db friss bazsalikom levél
- 2 mk narancslekvár/jam
- 0.25 db lime leve
- 1 db narancs héja
- jég
Hozzávalók
Uborkás-bodzás Gin Tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 2 cl bodzaszörp
- 2 db vékony csík uborka
- 0.25 db lime leve
- jég
Pink-tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 4 - 5 db friss citromfű levél
- 1 szelet pink grapefruit
- jég
Jam-tonic
- 1.2 dl tonic
- 5 cl gin
- 4 - 5 db friss bazsalikom levél
- 2 mk narancslekvár/jam
- 0.25 db lime leve
- 1 db narancs héja
- jég
Uborkás-bodzás Gin Tonic
Egy poharat telerakunk jéggel, majd zöldséghámozóval 2 csíkot vágunk az uborkából és a jégre tesszük. Ráöntjük a gint, a bodzaszörpöt, a lime levét, és a tonikot. Végül az egészet összekeverjük.
Pink-tonic
Egy pohár aljára teszünk pár kocka grapefruitot és kissé kinyomjuk a levét. Hozzáadjuk a friss citromfüvet és telepakoljuk a poharat jéggel. Ráöntjük a gint és a tonikot.
Jam-tonic
Egy pohár aljára kanalazzuk a jamet, ráfacsarjuk a lime levét és beletesszük a bazsalikomot. Telepakoljuk jéggel, hozzáöntjük a gint, összekeverjük és végül felöntjük a tonikkal. Egy alaposan megmosott narancs héjával díszítjük.