Hirdetés

Szuperzöld keljuice

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

A dudaszó és Rácz Jenő brutális tempója megizzasztotta A Konyhafőnök versenyzőit

Rácz Jenő ugyan nem ragadott fakanalat, azonban így is mélyvízbe dobta a versenyzőket a diktálásával. Tempója kellőképp feladta nekik a leckét, de emellett a színekkel és egy fekete kötényes szívatással is szembe kellett nézniük.

„Szétestem picit” – Földi Lacit többször is leállította a zsűri főzés közben

Földi Laci kapta a fekete kötényt, így nem volt választása: szembe kellett néznie a zsűri szívatásával. Fördős Zé újra előkapta a dudát, és a főzés alatt akármikor is nyomta meg, Lacinak abba kellett hagynia a munkát.

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

„Sietned kéne, mert a kollegina már benne van a korban” – begyógyszerezve eredt meg a doki nyelve

Egy kecskének szánt leszedáló injekció véletlenül a doki testében köt ki egy másik gyógyszer mellett, aminek meg is lett a hatása: az állatorvos gondolkodás nélkül fejti ki a véleményét bárkiről és bármiről.

Telekviták és szerelmi csalódások Pajkaszegen – a következő adásban

Éva, a kocsmárosnő titkos útra téved, Zsuzsát, a postást szerelmi csalódás éri, Bazsó pedig telekvitába keveredik A mi kis falunk 8. évadának 2. epizódjában.

Nagyot haraptak a Cápák: Balogh Petya, Moldován András és Balogh Levente közösen csaptak le a mesterséges intelligenciára

A Molin AI mind az öt Cápa érdeklődését felkeltette. Először Petya, Levente és Ilona tett közös ajánlatot Tóth Benedeknek. Majd Eszter is becsatlakozott, de ő egyedül akarta megszerezni az üzletet. A vállalkozó ellenajánlata viszont átrendezte a befektető Cápák névsorát.  

Ezeket láttad már?