Hirdetés

Sütőtökös pite szirup

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Hamarosan indul a verseny a 3 millió forintos álomfizetésért Balogh Leventénél

Hétfőn este indul az RTL vadonatúj üzleti reality műsora, az Álommeló, amelyben az ország 53. leggazdagabb embere, Balogh Levente elnöki asszisztenst keres magának havi bruttó 3 millió forintos álomfizetésért. Az álláskeresők minden nap újabb és újabb feladatokat és kihívásokat kapnak, az üzletember pedig a nap végén általában az irodában értékeli majd a teljesítményeket. 

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin forró tánccal kerültek közel egymáshoz a Mellékhatásban

Berta végül beadta a derekát, és belevetette magát Annával az éjszakai életbe, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy egy ismeretlen férfi próbálja meg az ujja köré csavarni. A Zolit alakító Nagy Ervin a táncparketten pörgette meg a felesége által alakított nőt, akin a kezei is elkalandoztak. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Nagy Zsolt: Ez a sorozat azt a kérdést is felveti, hogy valóban jól vannak-e megalkotva a törvények

„Számonkérhető Kata részéről, hogy miért érek hozzá egy másik nő hasához, akiben a mi gyerekünk van, holott őt kéne megérintenem” – mondta a Mellékhatás Ludmann Zsoltját alakító Nagy Zsolt. Mivel a béranyaprogram Magyarországon jelenleg tiltott, a színész szerint a sorozat a magyar jogrendszert is megkérdőjelezi. Sorozatbeli partnere, Tenki Réka is mesélt a forgatás élményeiről – meggyőződése, hogy a második évad sokkal több izgalmat tartogat majd a nézők számára, mint az előző. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Budai Zsuzsi újra reflektorfényben, igaz most kutyái szerepeltek egy kiállításon

Budai Zsuzsi igazi álomnyaraláson volt a Seychelle-szigeteken. A 2009-es Miss Universe Hungary győztese már másodszor járt a kelet-afrikai paradicsomban, de továbbra sem tud betelni a szigetország szépségeivel. Imádja az ottani állatokat, óriásteknőst etetett banánnal és kóbor kutyákat fogadott be. Itthon is 8 jószág várta vissza, köztük két golden retrievere, Kiwi és Füge, akikkel már kiállításon is járt idén.

Megkoronázták A királyt szerdán este Magyarországon

Az RTL+ sikersorozata tarolt a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján. Nemcsak a legjobb heti sorozat üvegplakettjét hozta el, hanem az év legjobb színésze és színésznője is a Király főszereplői lettek.

Fejfájás, hányinger, hányás, ínysorvadás – hiába a tünetek, sokan snüsszel akarnak leszokni a dohányzásról

Sokan a cigaretta helyettesítésére vagy a dohányzásról való leszokás könnyítésére használják, de Zacher Gábor szerint a snüssz használatánál is fontos figyelembe venni, hogy a nikotin függőség megmarad, hiába nem jár a fogyasztása annyi káros anyaggal, mint egy cigi esetében. Úgy tűnik hiába a gyakori rosszul lét, a snüsszel most hasonló a helyzet, mint korábban az Elf Barral: a tinédzserek körében menő lett használni.

Győrffy Ákos 10 éve elhunyt barátja emlékére szeretné meghódítani a 8586 méteres Kancsendzöngát

Bár a Kancsendzönga a Föld harmadik legmagasabb hegye, a hegymászók szerint sokkal nehezebb megmászni, mint az első kettőt. Szeszélyes és veszélyes környék, az időjárás, a nehéz útvonalak, az éjszakai hideg és a terepviszonyok még a legprofibb mászókat is próbára teszik. 

Ezeket láttad már?