Cukormentes
A szörpök támogatója a
Hozzávalók
- 1 kg ribizli
- 300 g eritrit
- 100 ml víz
- 10 ml citromlé
A szörpök támogatója a
A szörpök támogatója a
Hozzávalók
- 1 kg ribizli
- 300 g eritrit
- 100 ml víz
- 10 ml citromlé
A cukormentes ribizliszörphöz a ribizlit megmossuk, egy lábasba dobjuk, majd mehet hozzá az eritrit és a víz. Közepes lángon kb. 10 percig főzzük, majd leszűrjük, belecsepegtetjük a citromlevet és átkeverjük. Forró vízzel kimosott, fertőtlenített üvegekbe töltjük, és azonnal lezárjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. Bontatlanul hetekig is eláll, de felbontás után mindenképpen tartsátok hűtőben!
Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett a cukormentes ribizliszörp receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!