Hirdetés
Green Kitchen

Téli sangria

Hozzávalók

4 - 6
személyre
+
1 üveg száraz vörösbor
500 ml víz
1 db alma
1 db körte
3 db mandarin
3 db narancs
2 db lime

A cukorsziruphoz

150 g víz
100 g barna cukor
5 ek méz
2 db fahéjrúd
5 - 6 szem fekete bors
3 szem szegfűszeg
1 szem csillagánizs
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Téli sangria

Sangriát nem csak nyáron lehet inni. Ha felturbózzátok téliesebb fűszerekkel és gyümölcsökkel, akkor mindenképpen egy izgibb variációt kaptok és ebből kiindulva igazából az összes évszakban más-más sangriát ihattok! :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
személyre
+
1 üveg száraz vörösbor
500 ml víz
1 db alma
1 db körte
3 db mandarin
3 db narancs
2 db lime

A cukorsziruphoz

150 g víz
100 g barna cukor
5 ek méz
2 db fahéjrúd
5 - 6 szem fekete bors
3 szem szegfűszeg
1 szem csillagánizs
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A sziruphoz a vizet, cukrot, mézet egy lábosban felforraljuk. Beledobjuk a fűszereket és 6-7 percig rotyogtatjuk, amíg picit sűrűbb állaga nem lesz, majd hagyjuk kihűlni. Lereszeljük 1 narancs, 1 lime és 1 mandarin héját. Egy másik edényben összekeverjük a vizet, bort és 2 lime levét.

Az almát, körtét, 1 mandarint  és 1 narancsot vékonyan felszeletelünk, madj ezt is beledobjuk. Belerakjuk a gyümölcsök reszelt héját, belefacsarjuk 2 narancs és 1 mandarin levét és felöntjük a sziruppal. Felforralva és hidegen tálalva is nagyon finom.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások