Hirdetés

Fűszeres pattogatott csicseriborsó

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
200 g száraz csicseriborsó
3 tk fokhagymapor
2 tk őrölt kömény
1 tk füstölt pirospaprika
1 tk pirospaprika
1 mk cayenne bors
só,bors
Hirdetés

Fűszeres pattogatott csicseriborsó

Ha unjátok a popcornt, újítsatok be ezzel az extra ropogós, fűszeres csicseriborsóval. Vigyázzatok mert tényleg hamar elfogy! :P
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
4
főre
200 g száraz csicseriborsó
3 tk fokhagymapor
2 tk őrölt kömény
1 tk füstölt pirospaprika
1 tk pirospaprika
1 mk cayenne bors
só,bors

A csicseriborsót előző éjszaka beáztatjuk. Másnap 10 percig főzzük, leitatjuk a vizet róla és  egy mély lábasban forró bő olajban kisütjük. Akkor jó, amikor a szemek feljönnek az olaj tetejére és egy árnyalattal barnábbak lesznek. Papírra szedjük és leitatjuk a felesleges olajat. A fűszereket összekeverjük és miután kihűlt a sült csicseriborsó, összeforgatjuk vele.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások