Hozzávalók
- 500 g csirkeszárny
- só, bors
- 5 db tojás
- 2 ek víz
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Hozzávalók
- 500 g csirkeszárny
- só, bors
- 5 db tojás
- 2 ek víz
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
A rántott csirkeszárnyhoz a szoba-hőmérsékletű húst sózzuk, borsozzuk. A bundázáshoz a tojást felverjük a vízzel és egy nagy csipet sóval. A húst először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
150 fokos felmelegített olajban (közepes hőfok) kb. 13 perc alatt aranybarnára sütjük, majd egy papírtörlőn lecsepegtetjük.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!