Hirdetés

Rántott csirkeszárny

Hozzávalók

4
főre
+
500 g csirkeszárny
só, bors
5 db tojás
2 ek víz
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Rántott csirkeszárny

Bár nem az a húsfajta, amit gyakran rántanak, de adjatok neki egy esélyt! Szuperszaftos lesz a végeredmény, legalább annyira, mintha a combrészt rántanátok!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
500 g csirkeszárny
só, bors
5 db tojás
2 ek víz
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A rántott csirkeszárnyhoz a szoba-hőmérsékletű húst sózzuk, borsozzuk. A bundázáshoz a tojást felverjük a vízzel és egy nagy csipet sóval. A húst először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.

150 fokos felmelegített olajban (közepes hőfok) kb. 13 perc alatt aranybarnára sütjük, majd egy papírtörlőn lecsepegtetjük.

rántott csirkeszárny

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több rántott hús recept:

Tonkatsu, a tökéletes japán rántott hús

Fűszeres rántott karaj

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?