Hirdetés
Karácsonyi menü

Vega taco shell

Hozzávalók

8 - 10
darabhoz
+

A raguhoz

2 ek olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk őrölt kömény
1 tk őrölt római kömény
1 mk füstölt paprika
1 mk őrölt pirospaprika
1 mk őrölt koriander
400 g konzerv darabolt paradicsom
200 ml víz
250 g konzerv vörösbab
3 - 4 csepp almaecet
1 csokor friss koriander

Az összeállításhoz

100 g vörös cheddar sajt
4 - 5 szem fekete olajbogyó
8 - 10 db taco shell
tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Vega taco shell

Ezek a kis taco shellek mindent látnak! Egy jó kis vegán chilis babbal van töltve, amit külön receptként is használhattok!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

8 - 10
darabhoz
+

A raguhoz

2 ek olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk őrölt kömény
1 tk őrölt római kömény
1 mk füstölt paprika
1 mk őrölt pirospaprika
1 mk őrölt koriander
400 g konzerv darabolt paradicsom
200 ml víz
250 g konzerv vörösbab
3 - 4 csepp almaecet
1 csokor friss koriander

Az összeállításhoz

100 g vörös cheddar sajt
4 - 5 szem fekete olajbogyó
8 - 10 db taco shell
tejföl
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A vega taco shell raguhoz az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, felöntjük a darabolt paradicsommal és a vízzel. Felforraljuk, majd 15 percig rotyogtatjuk. Ezután belerakjuk a leszűrt babot, és további 10 percig rotyogtatjuk. Elzárjuk, pár csepp ecetet öntünk bele, és megszórjuk friss korianderrel. 

A sajtot lereszeljük, az olajbogyót felszeleteljük. A taco shelleket megtöltjük a babos raguval, megszórjuk egy kevés sajttal, 2-2 darab olajbogyószeletet rakunk rá, amiknek a közepébe jöhet egy kevés tejföl.

Ha tetszett a Vega taco shell receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások