Hirdetés

Olaszos bébifasírt házi ketchuppal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Trokán Nóri: Így nem jó látni az embernek a saját testvérét

Trokán Nóri már a legelső hang után felismerte féltestvére, Elektra hangját, ám mivel az elfogultság miatt nem tudott volna tisztán dönteni, inkább nem nyomta meg a piros gombot. Próbált energiát küldeni a színpadra, de végül egyik coach sem fordult meg. Fenti videónkban Nóri elmeséli, milyen érzések kavarogtak benne a produkció közben, majd amikor szembesült vele, hogy milyen állapotba került a húga. 

Így akarnak lopni: felvették a beszélgetést, amiben egy csaló éppen a bankszámlához akar hozzáférni

A Fókusz nézőjét 3 x 20 ezer forintos nemlétező utalás miatt hívták fel csalók azzal, hogy segíteni akarnak. A bank nevében egy alkalmazást akartak letöltetni áldozatukkal, ezzel már mindenhez hozzáfértek volna. Ez a csalási kísérlet meghiúsult, mert gyanús lett nézőnknek a telefonhívás. Milyen módszerekkel próbálkoznak a kiberbűnözők?

A séfek közös szimultánfőzést tartottak, Rácz Jenő pedig kedvenc versenyzőjétől búcsúzott

A Konyhafőnök történetében most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő közösen tartották meg a szimultánfőzést a döntősöknek. Emellett mirelit alapanyagok és egy fájdalmas búcsú is várt a legjobbakra.

Albert Zera egy évig hajléktalan volt és kőkeményen megtapasztalta, milyen az éhezés

A Survivor játékosa, Albert Zera 16 évesen szökött el Erdélyből, utána pedig egy éven keresztül az utcán kellett túlélnie. A kemény tinédzserévek után megdolgozott azért, hogy ma már luxus körülmények között élhessen. Extra videónkban arról is mesél, miért szeretné bebizonyítani, hogy 50 felett sem ér véget az élet.

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Éhezés, fájdalom és szenvedés: az egyik játékos elájul a Survivor új évadában

A Survivor játékosai 39 napon át egy lakatlan szigeten élnek majd, de ebben játékban csak az lehet sikeres, aki felül tud emelkedni mindenen és a lehető legtudatosabban megy végig, egészen a győzelemig. Az idei évad ráadásul még kiszámíthatatlanabb lesz, ugyanis a Törzsek Háborújában kettő helyett három törzs küzd majd meg egymással. Október 2-án indul a Survivor – Generációk harca az RTL-en!

Moldován András szerint a siker sokkal fontosabb, mint a pénz

Zsámboki Judit, azaz Fóliás Juci a vállalkozása fejlesztéséhez 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért. Végül Moldován András csapott le az ajánlatra, majd a pitch után négyszemközt is találkozott Judittal. „Engem szerinted az motivál, hogy mennyi pénzt fogok keresni, vagy hogy mit tudok elérni?” – tette fel a nagy kérdést a Cápa.

Csigának öltözött, és megelőzte a Debrecen és Mátészalka között közlekedő vonatot

Csigajelmezbe öltözve, álarcban futott le egy menetrend szerint közlekedő vonatot egy aktivista a Mátészalka-Debrecen vasútvonal mentén. Az egészen elképesztő akciót a MátészalkaLeaks nevű csoport szervezte, akik ezzel a rendkívül humorosra sikerült videóval egy kevésbé vicces jelenségre akarták felhívni a figyelmet. Arra, hogy milyen lassan járnak errefelé a vonatok.

Ezeket láttad már?