Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só, bors
- 1 fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 csokor petrezselyem
- 2 ek majonéz
- 2 ek tejföl
Hozzávalók
- 1 kg krumpli
- só, bors
- 1 fej lila hagyma (100 g/fej)
- 1 csokor petrezselyem
- 2 ek majonéz
- 2 ek tejföl
A lilahagymás-majonézes krumplisalátának minden ünnepen az asztalon a helye, és ez alól a húsvét sem kivétel.
Az elkészítéséhez a krumplit megpucoljuk, sós vízben háromnegyedig puhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. Ezt követően 1 cm-es szeletekre vágjuk.
A lila hagymát vékonyan felszeleteljük, majd a petrezselymet is apróra vágjuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a krumplit, a hagymát és a petrezselymet. Kihűtve tálaljuk.
- Elkészítési idő: 50 perc
Ha tetszett a lilahagymás-majonézes krumplisaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!