Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+

A leveshez

1 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol mix
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín

A tetejére

1 marék szeletelt mandula
Hirdetés

Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandulával

Ha egy kicsit pikánsabb karfiolkrémlevesre vágytok a megszokottnál, próbáljátok ki ezt a kevés fahéjjal fűszerezett verziót! Isteni finom!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+

A leveshez

1 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó Bonduelle fagyasztott karfiol mix
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín

A tetejére

1 marék szeletelt mandula

Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a karfiol mixet, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások