Hirdetés

Frissítő, nyári kukorica gazpacho

Hozzávalók

2
főre
+
10 db piros koktélparadicsom
10 db sárga koktélparadicsom
1 konzerv kukorica leszűrve (140 g)
1 fej kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
½ db kisebb chilipaprika
30 ml olívaolaj
15 ml balzsamecet
70 ml víz
½ db lime leve
1 kis csokor koriander
bors

a tetejére

joghurt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Frissítő, nyári kukorica gazpacho

A klasszik gazpachot szinte mindenki ismeri! Nyáron az egyik legtutibb leves, frissítő és brutál egészséges. Ez a változata kukoricával készül, amihez simán mehet a konzerv változat, mert a sok friss paradicsommal és fűszerekkel így is isteni finom lesz!
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
10 db piros koktélparadicsom
10 db sárga koktélparadicsom
1 konzerv kukorica leszűrve (140 g)
1 fej kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
½ db kisebb chilipaprika
30 ml olívaolaj
15 ml balzsamecet
70 ml víz
½ db lime leve
1 kis csokor koriander
bors

a tetejére

joghurt
Bevásárlólistához adom

Egy késes aprítóban lezúzzuk a hozzávalókat és ha szükséges még botmixerrel krémesítjük a levest. Jól behűtve, joghurttal tálaljuk.

Tipp: Hogyha még intenzívebb ízeket szeretnénk, félbevágjuk a koktélparadicsomokat és egy forró serpenyőben pár perc alatt megpirítjuk őket, majd utána turmixoljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások