Hirdetés

Kovászosuborka-krémleves kolbászmorzsával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Élete első erőemelő versenyére készül Polyák Lilla

Hatvan kilóval guggol, pedig korábban súlyok nélkül is nehezére esett. Fekvenyom és szakít, pedig sosem hitte volna, hogy ekkora szenvedéllyel emelgeti majd a súlyzót. Polyák Lilla színésznőt férje, Gömöri András Máté csábította le az edzőterembe azért, mert Lillának sokat fájt a dereka.

„Ha a stáb nem ilyen, akkor nem vagyok benne biztos, hogy ez így össze tudott volna jönni” – Sztarenki Dóri a Mellékhatás kulisszatitkairól mesélt

„Bátran mondhatom, hogy ez egy borzasztó kemény időszak volt” – vallja a forgatásról Dóri, aki hatalmas lelkesedéssel vágott bele a Mellékhatás folytatásába. Az rtl.hu-nak a sorozat hamarosan debütáló második évadának titkairól mesélt, és többek között azt is elárulta, milyen jellemfejlődésen esik át Panácz Anna a következő epizódokban. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

„Mennyit kérnétek a 100 százalékért?” – Lakatos István felvásárolná a Cápák között vállalkozóinak cégét

Cápatörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi az üzleti showműsor nézői az 5. évad utolsó előtti adásában, Lakatos István ugyanis egy nem mindennapi ajánlatot tett a Redmenta vállalkozóinak. A videóból kiderül, hogy mit reagáltak az online feladatlapkészítő weboldal megálmodói a teljes kivásárlásra.

Ez nem egy titkárnői pozíció – íme az első képkockák Balogh Levente műsorából

Az elnöki asszisztensi pozíció egy komoly állás, ahol nem lehet valaki csak közepesen jó. Az álommeló – premier április 3-án, hétfő este 20:40-kor az RTL-en. 

„A neheze még csak most jön!” – interjú a magyar válogatott vezetőedzőjével, Marco Rossival

Interjút adott a Fókusznak Marco Rossi. A magyar válogatott vezetőedzője elárulta a stábnak, addig nem nyugszik, míg ki nem juttatja a magyar csapatot az Európa-bajnokságra. Rossi leleményes népnek találja a magyarokat, jól tudja, hogy a presszó kávéfőző gépet is egy magyar találta fel. Ez nélkülözhetetlen az edző életéből, hiszen saját bevallása szerint naponta képes meginni hat-hét csészével.

Ezeket láttad már?