Hozzávalók
- 500 g koktélparadicsom
- 250 g paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 tk balzsamecet
- só, bors
- 100 ml olívaolaj
- 100 ml víz
Hozzávalók
- 500 g koktélparadicsom
- 250 g paradicsom
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss bazsalikom
- 2 tk balzsamecet
- só, bors
- 100 ml olívaolaj
- 100 ml víz
A paradicsom végeit x alakban egy kicsit bevágjuk, felöntjük felforralt vízzel, majd 3 perc múlva átrakjuk őket hideg vízbe, így könnyebben le tudjuk szedni a héját.
Ha leszedtük a héját, a paradicsom húsát egy aprítógépbe tesszük a fokhagymával, a bazsalikommal és az ecettel együtt. Sózzuk, borsozzuk, és folyamatos turmixolás mellett belecsorgatjuk az olívaolajat, majd a vizet is. Az a lényeg, hogy addig pürésítsük, amíg tényleg nagyon krémes nem lesz.
Ha tetszett a nyers paradicsom-krémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!