Hirdetés

Nyers paradicsom-krémleves

Hozzávalók

2
főre
+
500 g koktélparadicsom
250 g paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss bazsalikom
2 tk balzsamecet
só, bors
100 ml olívaolaj
100 ml víz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Nyers paradicsom-krémleves

Még olyan jó áron lehet kapni friss paradicsomot, úgyhogy amíg tart a szezon, ezt a levest mindenképpen próbáljátok ki! :P
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
500 g koktélparadicsom
250 g paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss bazsalikom
2 tk balzsamecet
só, bors
100 ml olívaolaj
100 ml víz
Bevásárlólistához adom

A paradicsom végeit x alakban egy kicsit bevágjuk, felöntjük felforralt vízzel, majd 3 perc múlva átrakjuk őket hideg vízbe, így könnyebben le tudjuk szedni a héját. 

Nyers paradicsom-krémleves

Ha leszedtük a héját, a paradicsom húsát egy aprítógépbe tesszük a fokhagymával, a bazsalikommal és az ecettel együtt. Sózzuk, borsozzuk, és folyamatos turmixolás mellett belecsorgatjuk az olívaolajat, majd a vizet is. Az a lényeg, hogy addig pürésítsük, amíg tényleg nagyon krémes nem lesz.

Ha tetszett a nyers paradicsom-krémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások