Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
20
darabhoz
1 db krémes camembert sajt
1 csomag friss leveles tészta
7-8 szelet prosciutto sonka
Hirdetés

Sajtos-sonkás csiga

Ezt a sajtos-sonkás csigát gyorsabban össze tudjátok dobni, mintha leugranátok a sarki pékségbe! De ott amúgy sem találnátok ennyire finomat, szóval javasoljuk, hogy mentsétek le a receptet és süssetek néhány mini csigát!
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
20
darabhoz
1 db krémes camembert sajt
1 csomag friss leveles tészta
7-8 szelet prosciutto sonka

Fotó: Szilágyi Nóri

A camembert sajtot vékony szeletekre vágjuk. Kihajtogatjuk a leveles tésztát. Beborítjuk a sonkaszeletekkel, erre jönnek a sajtszeletek. A hosszabbik oldalánál fogva feltekerjük a tésztát, kb. 1,5 cm-es szeletekre vágjuk és az így kapott csigákat sütőpapírral borított tepsire rakosgatjuk. 190 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük a csigákat.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások