Hirdetés

Tofu tikka masala

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 cm-es friss gyömbér
só, bors
3 ek SÓTLAN tikka masala fűszerkeverék
600 g füstölt tofu
350 - 400 ml kókusztejszín
friss limelé ízlés szerint
1 csokor friss koriander
főtt rizs a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Tofu tikka masala

A legfontosabb dolog ezzel a recepttel kapcsolatban, amellett, hogy negyed óra alatt kész és vegán, hogy a fűszerkeveréket érdemes elolvasnotok, hogy sótlan legyen, így tuti nem jártok úgy, mint én! :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
3 ek olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 cm-es friss gyömbér
só, bors
3 ek SÓTLAN tikka masala fűszerkeverék
600 g füstölt tofu
350 - 400 ml kókusztejszín
friss limelé ízlés szerint
1 csokor friss koriander
főtt rizs a tálaláshoz
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymákat és a gyömbért, sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és 2 percet pirítjuk. Rádobjuk a 2-3 cm-es kockákra vágott tofut (bármilyen nagyságúra vághatjátok), felöntjük a kókusztejszínnel, majd 10 percet rotyogtatjuk.

Ízlés szerint meglocsoljuk limelével, megszórjuk friss korianderrel, és rizzsel tálaljuk.

Tofu tikka masala
Tofu tikka masala

Ha tetszett a tofu tikka masala receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?