Hozzávalók
- 3 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 cm-es friss gyömbér
- só, bors
- 3 ek SÓTLAN tikka masala fűszerkeverék
- 600 g füstölt tofu
- 350 - 400 ml kókusztejszín
- friss limelé ízlés szerint
- 1 csokor friss koriander
- főtt rizs a tálaláshoz
Hozzávalók
- 3 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 cm-es friss gyömbér
- só, bors
- 3 ek SÓTLAN tikka masala fűszerkeverék
- 600 g füstölt tofu
- 350 - 400 ml kókusztejszín
- friss limelé ízlés szerint
- 1 csokor friss koriander
- főtt rizs a tálaláshoz
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymákat és a gyömbért, sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és 2 percet pirítjuk. Rádobjuk a 2-3 cm-es kockákra vágott tofut (bármilyen nagyságúra vághatjátok), felöntjük a kókusztejszínnel, majd 10 percet rotyogtatjuk.
Ízlés szerint meglocsoljuk limelével, megszórjuk friss korianderrel, és rizzsel tálaljuk.
Ha tetszett a tofu tikka masala receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!