Hirdetés
Karácsonyi menü

Hozzávalók

10
palacsintához
+
200 g liszt
4 ek porcukor
1 csapott tk sütőpor
1 csipet só
2 db tojás
250 ml tej
10 szelet ananászkarika
10 szem koktélcseresznye
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Ananászos palacsinta

Jó palacsinta recept nélkül nem is szabad háztartást vezetni, ezt régóta tudjuk. Ahogyan azt is, hogy egy kis ananásszal bármit fel lehet pörgetni. Ebben a nagy melegben most söpörjük félre a kifinomult receptek kézikönyvét és foglalkozzunk olyan dolgokkal, amiket nem kell túlmagyarázni, mert egyszerűen önmagukban is nagyon finomak – ilyen ez az ananászos pali is.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

10
palacsintához
+
200 g liszt
4 ek porcukor
1 csapott tk sütőpor
1 csipet só
2 db tojás
250 ml tej
10 szelet ananászkarika
10 szem koktélcseresznye
Bevásárlólistához adom

A lisztet elkeverjük a porcukorral, sütőporral és sóval, hozzáadjuk a tojásokat, majd hozzáadagoljuk a tejet és csomómentesre keverjük a tésztát. Egy teflonserpenyőben picit átsütjük az ananászkarikákat, majd kivesszük őket. A serpenyőbe visszarakunk 1 szelet ananászt, a közepébe pottyantunk 1 koktélcseresznyét és ráöntünk egy nagy adag tésztát. Megvárjuk míg megsül az alsó része, majd megfordítjuk és átsütjük a másik oldalát is. Juharsziruppal vagy mézzel tálaljuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások