Hirdetés

Barackos párna

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

„Nagy kihívás volt, először visszamondtam” – Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika sorozathoz, elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat

Pénz, hírnév, csillogás – meg a kék majom, azaz újjáéled a Valami Amerika világa. A népszerű moziból az RTL+-ra készül új sorozat, amelynek a főcímdalát napjaink legmenőbb énekese Azahriah szerezte. Az énekes-dalszerző elárulta, hogy először akkora kihívásnak tartotta a feladatot, hogy nem akarta elvállalni, filmzenét ugyanis szerinte egészen máshogyan kell írni. Aztán mégis belement, a zenét és a szöveget is ő szerezte, a Fókusznak pedig elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat. Megmutatjuk azt is, hogyan készült a klip, amiben most először láthatnak több részletet az új sorozatból.

Így akarnak lopni: felvették a beszélgetést, amiben egy csaló éppen a bankszámlához akar hozzáférni

A Fókusz nézőjét 3 x 20 ezer forintos nemlétező utalás miatt hívták fel csalók azzal, hogy segíteni akarnak. A bank nevében egy alkalmazást akartak letöltetni áldozatukkal, ezzel már mindenhez hozzáfértek volna. Ez a csalási kísérlet meghiúsult, mert gyanús lett nézőnknek a telefonhívás. Milyen módszerekkel próbálkoznak a kiberbűnözők?

Curtis: Én vagyok a háború, ő meg a béke

Curtisék kapcsolata újabb állomáshoz érkezett: kutyaszülők lettek. A kíváncsi hógombócot minden idők egyik legnagyobb rappere után 2Pac-nek nevezték el. 3 éve bombaként robbant a hír, miszerint a rapper elhagyta családját a profi kosárlabdázó Judit miatt. Egy hajnalban készült lesifotó tanúskodott arról, hogy együtt vannak, amivel azonnal a címlapokra kerültek. Curtis azt mesélte, mikor Juditnak udvarolt, már fél éve nem voltak együtt kedvesével, így nincs szó megcsalásról. A kosárlabdázó lányt nagyon sok támadás érte kapcsolatuk miatt, de kitartottak egymás mellett.

Szakadó eső, furfangos akadályok, csúszós pálya, de ha találkozik két szív, hat láb, akkor nincs lehetetlen

Az idei kutyás akadályfutó versenyen nemcsak a versenyzők, de hűséges társaik is izgatottan várták a rajtot. A start után rögtön egy kúszós-mászós akadály várta a bezsongott kutyákat és gazdáikat, akiket aztán néhány méter múlva jól le is hűtöttek a szervezők, egy vizes árokkal. Kívülről nézve felmerülhet bennünk jó néhány kérdés, esőben, sárban, meredek emelkedőn, csúszni, mászni, helyenként esni-kelni, sok-sok kilométert kutyával futni, mi lehet ebben olyan jó?

Balogh Levente Moldován Andrásnak: Mentsd meg azokat, akiknek van haja! – Cápák között Online Pitch

A TikTokon is népszerű mesterfodrász saját fejlesztésű hajápolási termékeivel érkezett a Cápák elé. A 45 éves Hegedűs Zoltán több évtizedes szakmai tapasztalata alapján  alkotta meg a BubblyPro vegán termékcsaládot, melynek mottója: „Szeresd a hajad!” – Moldován András nehezen tudott azonosulni ezzel az üzenettel, de Balogh Levente segített neki. A Cápák most 50 millió forintért 8%-os tulajdonrésszel szállhatnának be a szépségiparba, ezzel a vállalkozással.

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

Brezsnyev és a funky zene: az Irigy Hónaljmirigy 18 év után újabb Reptér-paródiát készített

Korda György slágere, a Reptér 1981-ben jelent meg, zenéjét Máté Péter írta, a szövegét S. Nagy István. 40 év után leporolták, új hangzást és videóklipet kapott, azóta a Korda-koncertek egyik legkedveltebb slágere. A nagy siker apropóján viszont az Irigy Hónaljmirigy feltette a kérdést: mitől olyan népszerű újra ez a Korda-sláger? A Fókusz a zenekar próbáján járt, ahol az is kiderül, honnan vannak a klipben látott ruhák, és mit gondolnak a zenészek a Korda házaspárról.

Ezeket láttad már?