Hirdetés
Instant

Céklás brownie

Hozzávalók

1
kb. 20 x 25 cm nagyságú tepsihez
+
500 g cékla
120 g vaj
200 g étcsoki
250 g cukor
2 tk vaníliakivonat
3 db tojás
100 g liszt
30 g kakaópor
1 tk sütőpor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Céklás brownie

A sült cékla egy zseniális dolog, még akár egy sütiben is megállja a helyét! Ha nem tudjátok, hogy mibe csempészhettek még több zöldséget, akkor próbáljátok ki a brownie-ban is!
Kipróbáltam, jóóó lett!
12
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1
kb. 20 x 25 cm nagyságú tepsihez
+
500 g cékla
120 g vaj
200 g étcsoki
250 g cukor
2 tk vaníliakivonat
3 db tojás
100 g liszt
30 g kakaópor
1 tk sütőpor
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben legalább 1 órát sütjük, ha közepes méretűek. Értelemszerűen ha nagyobbak, több ideig, ha kisebbek, kevesebb ideig sülnek. Ezután kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd kis kockákra vágjuk, és a vaj felével egy aprítógépben krémesítjük, amennyire csak tudjuk. 

Az étcsokit vízgőz felett felolvasztjuk, majd levesszük a tűzről, belekeverjük a cukrot, a vaníliát, a maradék vajat és egyesével a tojást. Ezután belekeverjük a céklakrémet, majd a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 perc alatt megsütjük. Kivesszük és hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva tálaljuk.

Ha tetszett a céklás brownie receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások