Hirdetés

Citromkrémes palacsinta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Duró Nilla: Belehergeltük egymást a testképzavarba, és azt éreztem, hogy megfulladok

A 20 éves Duró Nilla kiskorában országos népdal versenyt nyert, később pedig dráma tagozatos gimnáziumba járt. A középiskolai évek megviselték Nillát, ezért pszichológushoz járt, hogy segítségével túllendüljön a nehéz időszakon. Habár el volt veszve az életben, egy dologban mindig biztos volt: énekelni szeretne. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

„Mondhatjuk azt, hogy a B oldal elég érdekesen kezdődött” – Herczeg Zoltán elárulta, mi vár rá a drogügyében

„Az alkohollal semmilyen kapcsolatban nem vagyok azóta, szeretném minden pillanatomat élesen megélni, nem hiányzik ezek után, hogy bódult állapotban legyek” – mondta a Fókusznak Herczeg Zoltán, akit 2022. október 21-én a rendőrség kábítószerkereskedelem gyanúja miatt letartóztatott. A divattervezőt áprilisba helyezték házi őrizetbe, augusztus óta szabadlábon védekezhet. Herczeg szerint, aki nem pusztul bele a börtönbe, az erősebben kerül ki onnan, szerinte mindenkinek jót tenne egy kis elvonulás, hogy „tudja értékelni, ami van, mivel természetesnek vesszük azt a csodát, ami körülvesz minket.” A divattervező a börtönben töltött időről és jövőbeni terveiről beszélt a Fókusznak. 

Előzetes: Fördős Zé állást ajánl A Konyhafőnök versenyzőjének?

Sárközi Ákos újabb „egyszerű” ételt villant a középdöntősöknek, miközben zsűritársaival a kóstoláson újra szigorú kritikákat szórnak az elkészült ételek láttán. A kemény megmérettetések mellett viszont egy valaki lehet, hogy állásajánlatot kap Zétől. A Konyhafőnök pénteken 20:00-kor folytatódik az RTL-en.

Fördős Zé meghívta a Street Kitchenbe A Konyhafőnök kiesőjét

Molnár-Thomka Hanna és Földi Laci maradtak utoljára a zsűripult előtt, egyikőjüknek pedig távoznia kellett a versenyből. A kieső azonban nem szomorkodott sokáig, Fördős Zé különleges ajánlatot tett neki.

Három törzs, extrém körülmények, még több fordulat – erre számíthatunk a Survivor új évadában

Hiába a paradicsomi környezet, a küzdelem most is pokoli lesz. A napi realityből a nézők három évadot már láthattak az utóbbi években. Azt gondolhatnák, már nem tartogathat meglepetéseket, ám idén először generációk csapnak össze. A mindenre elszánt civilek három törzsben teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. Már csak emiatt is minden eddiginél több fordulatra számíthatnak a nézők.

Ezeket láttad már?