Hirdetés

Citrusos keksz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Megható pillanat: gazdára talált egy többmilliós autó a Tippelj és vidd el! fináléjában

Veronika mindössze 250 ezer forintot tévedhetett a kerti trambulin, a gőzölős sütő és a konyhasziget, valamint a vadonatúj autó árának megtippelésekor. A finalista családtagjai a közönség soraiból próbáltak segíteni a játékosnak, ő azonban a saját feje után ment, és milyen jól tette, hisz így övé lett a főnyeremény. „A nőkre mindig hallgatni kell” – összegezte Istenes Bence a szerdai adást, amiben örömkönnyekből és euforikus boldogságból sem volt hiány.

Előzetes: „Én egy kisbusszal jöttem, úgyhogy mindent viszek” – a Tippelj és vidd el! játékosa biztosra megy

Az RTL vetélkedőjének keddi adásában ismét mindenre elszánt játékosok szállnak versenybe az értékes nyereményekért, egyikük ráadásul annyira biztosra megy, hogy egy kisbusszal érkezik. Tippelj és vidd el! minden hétköznap este 20 órától az RTL-en.

Első felesége szerint Kóbor János nem élt volna az újrakezdés lehetőségével

Kóbor János 80. születésnapján emlékpadot állítottak a II. kerületben a 2021 decemberében elhunyt legendás énekes emlékére. Az Omega-rajongók ötletére a padot attól a háztól nem messze helyezték el, ahol „Mecky” több mint negyven évig élt. Kóbor János a magyar könnyűzene egyik emblematikus figurája, a rockzene egyik ikonikus frontembere, aki idős koráig tele volt energiával. A Fókuszban első felesége és az egykori Omega tagjai együtt emlékeznek a zenészre. 

A mi kis bakink – Peller Anna megijedt jelenet közben, Schmied Zoli mentette volna a menthetetlent

Peller Anna és Schmied Zoli jókedvűen táncoltak a kamerának a jelenet forgatása közben, Szabó Győző nem bírta elmondani nevetés nélkül a szövegét, Debreczeny Csabát pedig egy biciklizár tartja fogságban. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

„Kérlek, maradj a székedben! Nem kell ez a feszkó!” – Istenes Bence kihúzta a gyufát az egyik játékos vőlegényénél?

Ramóna a Több vagy kevesebb? játékban szállhatott versenybe az értékes nyereményekért, előtte azonban szóba került a hőn áhított esküvő is. A közönség soraiban ülő vőlegény nézése után azonban Istenes Bence nem győzött szabadkozni.

2024-ben egyetlen koncert erejéig újra összeáll a legendás Hungária együttes

A Hungária utolsó nagy koncertjén, a Népstadionban 1995-ben 100 ezer ember volt, jóval több, mint a néhány hónappal azelőtt ugyanott fellépő Rolling Stones-on és Michael Jackson-on. 2024. június 1-jén a Puskás Arénában ismét közösen állnak színpadra a legendás slágerekkel.

„Nagyot fogok kapni?” – Istenes Bence megszívatta a Tippelj és vidd el! kigyúrt játékosát

A Tippelj és vidd el! műsorvezetője már az első pillanatban felfigyelt Attila kidolgozott izmaira. „Azt a mindenit, mekkora bickó!” – mondta Istenes Bence, aki később tovább viccelődött a játékossal. A tét ennek ellenére óriási volt: egy törökországi nyaralás várt a Golf játék versenyzőjére. Vajon sikerült betalálnia a lyukba?

Apa és fia nekivágtak a Kancsendzöngának, hogy a 10 éve elhunyt Kiss Péterre emlékezzenek

2013. május 21-e volt a magyar hegymászás fekete napja. Tíz évvel ezelőtt óriási érdeklődés övezte a Himalája-expedíciót, hiszen addig magyarok még nem hódították meg a Kancsendzöngát. 2013. május 20-án Kiss Péternek és Erőss Zsoltnak sikerült a bravúr, elérték a 8586 méteres hegycsúcsot, ám lefele jövet életüket vesztették. Péter hatalmas önzetlenségről és bajtársiasságról tett tanúbizonyságot, amikor visszafordult társáért. Ő és Zsolt együtt haltak meg a hegyen. Kiss Péter édesapjában már évek óta érlelődött az a gondolat, hogy ha lelkileg elég erős lesz hozzá, meglátogatja azt a helyet, ahol legidősebb fia életét vesztette. Tíz évvel a tragédia után döntött úgy, hogy belevág az emléktúrába. 

Ezeket láttad már?