Hozzávalók
- 8 tk narancslikőr
- 4 db őszibarack
- 4 db zabkeksz
- 3 dkg étcsokoládé
- 3 dkg mandula
- 3 ek mascarpone
- 1 ek méz
- 1 ½ dl édes bor
Grillezett, morzsás őszibarackok
Hozzávalók
- 8 tk narancslikőr
- 4 db őszibarack
- 4 db zabkeksz
- 3 dkg étcsokoládé
- 3 dkg mandula
- 3 ek mascarpone
- 1 ek méz
- 1 ½ dl édes bor
Egy késes aprítóval összedaráljuk a kekszet, mandulát és a csokit. A barackokat félbe vágjuk, kimagozzuk és kissé megnagyobbítjuk a lyukat, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Mindegyikre kanalazunk a morzsából és öntünk 1-1 teáskanálnyi narancslikőrt. Pár perc alatt grill fokozaton megsütjük. Végül mézes mascarponét kanalazunk rá és megszórjuk a maradék morzsával.