Hirdetés

Gyümölcsös tejpite

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

„Ilyet csak filmeken lehet látni, hogy az autókat is elviszi a víz” – lecsapott a természet Magyarországra

Budapesten tornádó, az ország más részein pedig özönvíz volt. Elképesztő pusztítást végzett az időjárás kedden késő délután. Hatalmas mennyiségű csapadék hullott le, rekordidő alatt, ami villámárvizek kialakulásához vezetett. De volt, ahol a hömpölygő ár úgy ragadta el magával az autókat, mintha azok kartonpapírból lennének. 

Megdöbbentő felvételeken a Budapesten tomboló tornádó

 Óbudán kavargott a felhőtölcsér.

Izgalmában majdnem szájon csókolta Istenes Bencét a Tippelj és vidd el! szerencsemalacos finalistája

Bár Edit a Cserélsz? játékban nem nyert, a keréknél mégis ő pörgette a legnagyobbat, így kerülhetett be a vetélkedő szerda esti fináléjába, ahova szerencsemalacát is magával vitte. A játékos 350 ezer forintot tévedhetett a TV fotel, az infraszauna és az elektromos roller árának megtippelésekor. Vajon szerencsét hozott neki kabalája? A videóból kiderül.

Előzetes: Olyan dolgot szeretne nyerni, amivel sokakat boldoggá tudna tenni a Tippelj és vidd el! játékosa

Mária testében már benne van a boogie, bár Istenes Bence szerint erre semmi szüksége nem lesz a vetélkedőben, Jánosról kiderült, a boltokban csak tolja a kosarat, és fizet, Bence kijelentése peidg fejtörtést okoz a Tippelj és vidd el! műsorvezetőjének. Vajon mi az, amivel a játékos mindenkit boldoggá tudna tenni? További részletek csütörtökön az RTL vetélkedőjében 20 órától.

Nézz be Istenes Bencével és segítőivel a Tippelj és vidd el! kulisszái mögé

Egy kis smink, hajigazítás, és már indulhat is a felvétel. Miközben végigkövettük Istenes Bencét a vetélkedő kulisszái mögött, segítői elmagyarázták a Tippelj és vidd el! legfontosabb szabályait, és a stúdióban is szétnéztünk velük.

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

Hatalmas adrenalinlöket, bénító izgalom és büszkeség – világversenyen ért el nagy sikereket az ELTE BEAC szurkolói csapata

Az amerikai meccsek szinte elengedhetetlen kellékei a szurkolólányok, akik a pálya széléről buzdítják a sportolókat – a műfaj viszont nem csak külföldön népszerű. Az ELTE BEAC szurkolói csapata nemrég tért vissza a világbajnokságról az Egyesült Államokból. Azzal, hogy kijutottak a versenyre, mindannyiuk gyerekkori álma vált valóra. Bár a döntőt végül a japán csapat nyerte, a magyar szurkolók maguk mögé utasították a belga, a holland, az ír, a dél-afrikai, a lett, a guatemalai és a dél-koreai válogatottat is. A Fókusz stábja a csapat edzésén járt. 

Ezeket láttad már?