Akár a gyerekek iskolai farsangjára készülsz, akár egy nagy házibulit készülsz csapni, ezzel az édességgel mindenképpen tarolni fogsz! A gyerekek és a felnőttek egyaránt imádni fogják. Mit kell ehhez tenned? Olvass tovább a legjobb joghurtfánk receptért!

Hogyan készül a joghurtos fánk?
A tojást és a fánk egyéb hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és csomómentesre keverjük. Először a nedves hozzávalókat rakjuk a tálba, majd folyamatos kevergetés mellett adagoljuk hozzá a lisztet, így tuti csomómentesre keverhetjük.
Egy mélyebb lábosban felhevítjük az olajat és nagyobb diónyi adagokat kanalazunk a masszából, megvárjuk amíg aranybarnára sülnek, majd lecsepegtetjük a felesleges olajat és papírtörlőre szedjük őket. Megszórjuk porcukorral és lekvárral, vagy anélkül tálaljuk, majd megeszünk minimum 3 darabot. Ilyen egyszerű!
Érdemes bő olajban sütni, a fánkokat, a tökéletes végeredmény végett. Ha nincs otthon olaj, akár zsírban is kisüthetőek.
