A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
- 2 ek instant kávé
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
- 2 ek instant kávé
A kávés brownie egy szuper süti, amiben két kedvenc, a csoki és a koffein találkozik. De vigyázat, könnyen rá lehet kattanni, annyira finom!
Az elkészítéséhez egy nagy tálban, vízgőz fölött összeolvasztjuk a csokit, a cukrot és a vajat. Mikor homogén, belekeverjük a tojásokat. Ezután mehet hozzá a liszt, a holland kakaópor, a sütőpor és az instant kávé is. Egy 20 x 25 cm-es tepsibe öntjük a masszát, és 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd hagyjuk hűtőhidegre hűlni, mielőtt szeleteljük.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 20 perc + hűtés
Ha tetszett a kávés brownie receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!