Hirdetés

Női szeszély

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Értem, hogy fontosabb neked az Anikó” – Törőcsik Dani és Szalay Bence egymásnak feszülnek? (11.27.)

Törőcsik Dani és Szalay Bence között vita robban ki Nádai Anikó miatt. Vajon miben nem értenek egyet a gyilkosok? Hétfőn 19:45-kor kiderül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legújabb részében az RTL-en!

Brasch Bence elmondta, mit vár a döntőben, és milyennek látta Rácz Jenő és Istenes Bence meccsét

Berki Mazsit a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetésének tartja Brasch Bence, akit arról is kérdeztük: mire számít, kivel meccsel majd a döntőben két hét múlva? A színész életét teljesen átitatta az ökölvívás, a felkészüléshez pedig erős hátországot kapott a Vígszínház társulatától, akik még előadás közben is az ő meccsét nézték.

Rácz Jenő: Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk

Bár Rácz Jenő megnyerte a meccset, meglehetősen kifárasztotta Istenes Bence a negyedik menet végére. Egy-két nagyon kemény ütés átment a séfen is, akkor azt érezte, bajba került volna, ha lett volna folytatás. Az eddigi legtesztoszterongőzösebb mérkőzésbe Rácz Jenő szerint némi mocsok is vegyült, de ilyen a boksz.  

„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival

Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia tetteire. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította gyilkostársát. 

Berki Mazsi elsírta magát a győzelme után

Berki Mazsi úgy érezte, 200 százalékot beletett ebbe a felkészülésbe, de betegsége miatt másfél hetet ki kellett hagynia, győzelmének kihirdetése után pedig eltört a mécses. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni” – mondta Mazsi, aki a kislányaiknak ajánlotta a győzelmet, és hozzátette: méltó ellenfélnek tartotta Janicsák Vecát. 

Rácz Jenő Istenesről: Ha ilyet tettem volna, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgnak ki

Rácz Jenőnek nehéz volt egy barát ellen bunyózni az utolsó negyeddöntőben, de nem is volt addig ezzel probléma, amíg meg nem látta Kabát Petit a földön heverni. A győzelemnek nem tudott örülni, rosszul érezte magát a mérkőzés után. Bár igyekszik az elődöntőben Istenes ellen 100 százalékot nyújtani, a lelke még mindig fáj. A séf azt mondta: a műsorvezető hatalmas csalódás számára emberileg, és ha ilyet tett volna, mint Istenes, otthonról és az edzőteremből is páros lábbal rúgják ki.

LEGO® Masters nyereményjáték 2. hét – Építsd meg a kedvenc állatodat

A LEGO® Masters 2. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban élethű kutyusokat kellett építeniük a versenyzőknek, de neked kicsit könnyebb dolgod lesz!

„Borzasztó érzés” – újabb hírességet száműztek a kastélyból

Miután Tapasztó Orsi szavazata Horváth Éva felé döntötte a mérleg nyelvét, a modellnek az igazság körében kellett színt vallania. Éva búcsúja és vallomása után több játékos is összezavarodott. 

Ezeket láttad már?