Hozzávalók
- 300 g fehér csoki
- 200 g hideg tejszín
- 1 mk vaníliaesszencia
- 1 db narancs
- 25 ml narancslikőr
- 10 db babapiskóta
- 2 ek kakaópor
Hozzávalók
- 300 g fehér csoki
- 200 g hideg tejszín
- 1 mk vaníliaesszencia
- 1 db narancs
- 25 ml narancslikőr
- 10 db babapiskóta
- 2 ek kakaópor
A fehér csokit egy tálba rakjuk, és vízgőz fölött elkezdjük felmelegíteni. A hideg tejszínt kemény habbá verjük, belecsepegtetjük a vaníliaesszenciát, és óvatosan beleforgatjuk az olvasztott fehér csokit.
A narancs héját egy tálba reszeljük, hozzáfacsarjuk a levét, beleöntjük a narancslikőrt is, és átkeverjük. A babapiskótákat a narancslikőrös lébe áztatjuk, és 4 db pohárban egymásra rétegezzük a krémmel, a rétegeket megszórjuk egy kevés kakaóporral. 1-2 órára érdemes hűtőbe rakni, hogy összeérjenek az ízek, és kissé megdermedjen a krém.
- Előkészítési idő: 10-15 perc
- Elkészítési idő: 10 perc
- Pihentetési idő: 1-2 óra
- Összesen: 1 óra 20 perc – 2 óra 25 perc
Ha tetszett a narancsos-fehér csokis pohárdesszert receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!