Hozzávalók
- 4 db tojás
- 65 g cukor
- 120 g liszt
- 400 ml tej
- 1 csipet só
- 2 db narancs
- 100 g étcsokoládé
- 1 marék aprított mandula
Hozzávalók
- 4 db tojás
- 65 g cukor
- 120 g liszt
- 400 ml tej
- 1 csipet só
- 2 db narancs
- 100 g étcsokoládé
- 1 marék aprított mandula
A cukrot habosra keverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a tejet és alaposan összekeverjük. Ezután 4 részletben hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük. Jöhet az egyik narancs lereszelt héja, majd a húsa apróra vágva, az apróra vágott étcsoki és a mandula. Jól összekeverjük a masszát és egy hőálló tálba öntjük. 180 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük. Vékonyan felszeleteljük a másik narancsot és a sütés utolsó 15 percében a süti tetejét a narancskarikákkal díszítjük, így sütjük készre. Tálalásnál porcukrot szitálunk a tetejére.