Hirdetés
Instant

Vegán, ribizlis joghurtfagyi

Hozzávalók

6
gombóchoz
+
260 g ribizli
300 g vegán joghurt
250 ml mandulatej
80 g nyírfacukor
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Vegán, ribizlis joghurtfagyi

Ha vegánok vagytok, akkor mindenképp próbáljátok ki ezt a hűsítő, gyümölcsös édességet! Ha pedig nem vagytok azok, és szeretnétek igazi, zsíros fagyit enni, csak simán cseréljétek le 3,5 %-os tejre és görög joghurtra a hozzávalókat!
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

6
gombóchoz
+
260 g ribizli
300 g vegán joghurt
250 ml mandulatej
80 g nyírfacukor
Bevásárlólistához adom

A ribizlis joghurtfagyi elkészítése nem egy extrém bonyolult történet, majd ti is meglátjátok. A hozzávalókat egy késes aprítóban vagy turmixgépben alaposan lezúzzuk, egy magasabb falú tálba kanalazzuk, és fagyasztóba rakjuk. 30 percenként habverővel áttörjük, hogy ne alakulhassanak ki benne nagyobb jégkristályok, és így krémesebb fagyit kapjunk végeredményül. Persze ha van egy fagyigépünk, azzal még egyszerűbben elkészíthetjük. 😀

Ribizlis joghurtfagyi

Ha tetszett a vegán ribizlis joghurtfagyi receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ribizlis joghurtfagyi

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások