Hirdetés

Pikáns paradicsomleves grillezett sajtos szendóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Pótolhatatlan ember volt és négy gyerek maradt utána” – nehéz helyzetbe került a tömegbalesetben elhunyt férfi családja

Az egész országot megdöbbentette a porfelhős tömegbaleset, ami hétvégén történt az M1-es autópályán. A Fókusznak megrendítő interjút adott a tragédiában elhunyt négygyermekes férfi édesapja. A félárván maradt gyerekeknek és édesanyjuknak Ádám halálával kilátástalanná vált az életük, nem tudják, miből fizetik majd a kölcsönöket, és hogy a megözvegyült feleség hogyan viszi tovább egyedül az egykor közös vállalkozást.

Ivott, drogozott és nem a felesége miatt romlott meg a viszonya bátyjával – többek között erről beszélt legújabb botrányinterjújában Harry herceg

Szerda óta látható Harry herceg exkluzív interjúra az RTL+-on. Bár a 38 éves herceg 2020-ban visszalépett udvari feladataitól, éri még reflektorfény: dokumentumfilmben szerepelt, könyvet írt, nemrég pedig első önálló amerikai televíziós interjúját adta Anderson Coopernek. A királyi családdal való szakítása óta több vád is érte Károly kisebbik fiát, aki most nyers őszinteséggel mondta el saját igazságát.

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor összeakad Hevér Gábor nyelve

Pajkaszeg közmunkásait alakító színészek kifejezetten sziporkáztak A mi kis falunk 7. évadának vadonatúj epizódjában. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Eljegyzések, szakítások, meglepetés babák és romantikus betörések – ez történt az Apatigris 3. évadában

A sorozat főszereplőinek a legújabb évadban is megannyi hullámvölgyön kellett átverekedniük magukat a boldogság reményében. Most összegyűjtöttük a 3. évad legfontosabb pillanatait. A sorozat új évada elérhető az RTL+ streaming-platformon.

Zártosztályra kerül Pajkaszeg egyik lakosa a következő epizódban?

Tízezerszeres nap lesz Pajkaszegen, Pali bácsi vizsgálatra megy, valakit pedig elvisznek a faluból. A sorozat új részekkel folytatódik szombat esténként 20:00-tól az RTL-en.

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Év vállalkozója díjat kapott Lilu, a Cápák között műsorvezetője a Glamour Gálán

A Millenárison tartották meg 2023 első nagy celebes díjátadó estéjét csütörtökön. Az egyik legnagyobb meglepetés az volt, hogy Dárdai Blanka és L.L. Junior titokban hazautaztak Dominikáról a gálára, miután az X-Faktor egykori döntősét jelölték a legjobb énekesnőnek. Először mutatkozott együtt a Konyhafőnök győztese Dobos Evelin új párjával, az RTL főrendezőjével. Kovács Dániel számára különleges volt az este, mivel a legjobb színésznő kategóriában nemcsak párját jelölték, hanem az általa rendezett Mellékhatás című sorozat főszereplőjét, Sztarenki Dórit is. 

Ezeket láttad már?