Hirdetés

Mandulás-ricottás csavart

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ezen múlik Lakatos Márk szerint, hogy ki nyeri el ma a Konyhafőnök címet

Péntek este pont kerül a hetek óta tartó küzdelem végére és kiderül, hogy ki lesz a jubileumi évad Konyhafőnöke. Kurta Zsuzsinak és Kettel-Fülöp Flórának – ahogy az elmúlt években megszokhattuk – most is egy komplett menüsort kell elkészítenie, amivel nem csak a séfeket és Zét, hanem a meghívott vendégeket: Herczeg Erikát, Lakatos Márkot és Balogh Leventét is le kell nyűgözniük. Hogy Márk szerint mi kell ahhoz, hogy egy versenyző elnyerhesse az ország Konyhafőnöke címet és kinek a győzelmére tippelnek a már kiesett versenyzők, kiderül a videóból.

„Ati, te tényleg sehol nem tudsz viselkedni?” – Curtis anyukája kiakadt azon, amit a rapper tett Miklósa Erikával

Felvétel is készült az ominózus esetről, amit Curtis önszántából mutatott meg édesanyjának, aki egyáltalán nem értékelte a látottakat. A rapper szeretné, ha Miklósa Erika segítene neki kiengesztelni Jutka mamát.

Rácz Jenőnek búcsút kellett vennie kedvenc versenyzőjétől

„Neked nem szabad abbahagyni a főzést” – mondta Rácz Jenő, amikor elköszönt A Konyhafőnök legújabb kiesőjétől. A legjobb férfi versenyző boldog mosollyal az arcán és rengeteg hálával a szívében hagyta maga mögött mentorát és a konyhát.

Kurta Zsuzsa egész tányérja a kukában végezte

„Nem örülök annak, amit most látok a tányéron” – mondta Sárközi Ákos, amikor megkapta Kurta Zsuzsa ételét a kóstoláson. Állítását tettekkel is alátámasztotta: kidobta az egészet.

Előzetes: Kettel-Fülöp Flóra segítője tönkreteszi az egyik gépet a Fináléban

„Sztrókom lesz” – idegeskedik Kettel-Fülöp Flóra, amikor észreveszi, hogy használhatatlanná vált a vákuumozó gép. Azonnal megpróbálja kideríteni, ki lehetett a tettes. A Konyhafőnök Fináléja pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Egy 22 éves mezőhegyesi agrármérnök dobolt a Tankcsapda teltházas koncertjén a Budapest Parkban

Imre egy este erejéig igazi rocksztárrá vált a Tankcsapda koncertjén. Forró Imre nyerte meg a Tankcsapda nyereményjátékát, aminek díja az volt, hogy együtt énekelhette az együttessel a kedvenc Csapda dalát. Mikor kiderült, hogy az agrármérnöknek tanuló srác dobolni is tud, a rockerek változtattak a felálláson. 

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ők A Konyhafőnök 10. évadának finalistái

Obersovszky Nóra, Kettel-Fülöp Flóra és Kurta Zsuzsa lett A Konyhafőnök legjobb három versenyzője. A kérdés már csak az volt, közülük kik küzdenek majd meg a legendássá vált, háromórás finálés főzésen.

Ezeket láttad már?