A csirkés quesadilla első lépéseként a húst kockákra vágjuk, összekeverjük a fűszerkeverékkel és az olajon 4-5 perc alatt megsütjük. Közben lereszeljük a sajtot, és megkenjük a tortillák egyik részét a ketchuppal. Rápakoljuk a sajtot, a megsült csirkemellet, feltekerjük és száraz serpenyőben, közepes hőfokon, oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük.
Megúszós, tökéletes, gyors ebéd, esetleg uzsonna a suliba vagy a munkahelyre.
Hozzávalók
4 darabhoz
400 g
csirkemell
2 tk
szárnyas fűszerkeverék
2 ek
étolaj
120 g
trappista sajt
4 db
tortillalap
4 ek
ketchup
A csirkés quesadilla első lépéseként a húst kockákra vágjuk, összekeverjük a fűszerkeverékkel és az olajon 4-5 perc alatt megsütjük. Közben lereszeljük a sajtot, és megkenjük a tortillák egyik részét a ketchuppal. Rápakoljuk a sajtot, a megsült csirkemellet, feltekerjük és száraz serpenyőben, közepes hőfokon, oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a 15 perces csirkés quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!