Hozzávalók
- 4 db csirkefelsőcomb-filé (kb. 400 g)
- só, bors
- 10 ág kakukkfű
- 120 g tejföl
- 50 ml víz
- 1 - 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk keményítő
Hozzávalók
- 4 db csirkefelsőcomb-filé (kb. 400 g)
- só, bors
- 10 ág kakukkfű
- 120 g tejföl
- 50 ml víz
- 1 - 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk keményítő
A tejfölben sült csirkecomb egy roppant jó megúszós kaja. A csirkét sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a száráról letépkedett kakukkfű leveleivel.
A tejfölt, a vizet, a fokhagymát és a keményítőt egy botmixerrel összeturmixoljuk, ezt is sózzuk, borsozzuk. Egy kisebb tepsibe vagy sütőformába tesszük a csirkecombokat, majd nyakon öntjük a tejfölös mixszel, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Köretnek bármit csinálhattok hozzá, amit szeretnétek: rizst, krumplipürét, tésztát, rösztit stb., csak tőletek függ. Vagy, ha tényleg gyors vacsorát szeretnétek, egy szelet pirítóssal is tökéletes.
- Elkészítési idő: 40-45 perc
Ha tetszett a tejfölben sült csirkecomb receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!