A barackos pudingos süti első lépéseként elkészítjük a pudingot a csomagoláson lévő instrukciók alapján, és miközben főzzük, hozzákeverjük a porcukrot és a vaníliaaromát is, hogy ezzel még erőteljesebb vaníliaízt adjunk a pudingnak. Ezt a receptet őszies ízvilágban is el lehet készíteni dióízű pudinggal és diódarabokkal.
Ahogy kész van, félretesszük, és egy tálban kézi mixerrel kihabosítjuk a tojásokat a cukorral, majd belekeverjük az olajat és a tejet is. Ezután következnek a száraz alapanyagok, mint a liszt és a sütőpor.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a piskótatésztát, és a pudingot rászedjük a tetejére.
Egy tálba dobáljuk a felezett és magozott sárgabarackokat, amiket megszórunk vaníliás cukorral és fahéjjal, majd jól átforgatjuk és a pudingos piskóta tetejére helyezzük.
175 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Barackospudingossüti
Ez egy nagyon finom és cuccos süti, amit biztosan el fogok készíteni máskor is, és ajánlom, hogy ti is tegyétek ezt! Nem fogjátok megbánni.
Ez a barackos pudingos süti igazi retró hangulatot idéz, modern tálalásban. A vaníliás krém lágysága és a fahéjas sült barack édessége tökéletesen passzol a könnyű piskótához. Minden egy tepsiben készül, így ideális választás akkor is, ha gyorsan összeütnél valami látványosat és finomat. A recept szuper kezdőknek is, nem igényel különleges technikát.
Hozzávalók
A pudinghoz
A tetejére
Elkészítés
A barackos pudingos süti első lépéseként elkészítjük a pudingot a csomagoláson lévő instrukciók alapján, és miközben főzzük, hozzákeverjük a porcukrot és a vaníliaaromát is, hogy ezzel még erőteljesebb vaníliaízt adjunk a pudingnak. Ezt a receptet őszies ízvilágban is el lehet készíteni dióízű pudinggal és diódarabokkal.
Ahogy kész van, félretesszük, és egy tálban kézi mixerrel kihabosítjuk a tojásokat a cukorral, majd belekeverjük az olajat és a tejet is. Ezután következnek a száraz alapanyagok, mint a liszt és a sütőpor.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a piskótatésztát, és a pudingot rászedjük a tetejére.
Egy tálba dobáljuk a felezett és magozott sárgabarackokat, amiket megszórunk vaníliás cukorral és fahéjjal, majd jól átforgatjuk és a pudingos piskóta tetejére helyezzük.
175 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

Ez a süti minden alkalomra tökéletes – hétvégi ebéd utánra, uzsonnára vagy vendégvárónak is szuper választás. Melegen és hidegen is mennyei, de egy gombóc vaníliafagyival tálalva tényleg mindenkit leveszel vele a lábáról. Ha egyszer kipróbálod, tuti, hogy rendszeres vendég lesz a sütődből!
A barackos pudingos süti után kedvet kaptál még több barackos sütihez? Íme, itt van még három tutiság!
Ha tetszett a Barackos pudingos süti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!