A bundás kenyér összeállítása előtt a sertésszüzet beleforgatjuk a fűszerbe és az olívaolajba, de a fűszerkeverékből egy keveset félrerakunk. 1 órát pácoljuk benne, majd ha szoba-hőmérsékletű a hús, az összes oldalát körbegrillezzük. Ha már van egy kis ellenállása, leszedjük, és alufóliába csomagolva 10 percet pihentetjük.
A bundás kenyérhez a kenyereket kicsit előpirítjuk a grillen. A barackokat félbevágjuk, magjaikat kiszedjük, és grillre dobjuk. Miután egy kicsit megpirult, rakjuk félre pihenni.
A tojásokat beleütjük egy tálba, adunk hozzá egy kis sót, és beleszórjuk a maradék fűszerkeveréket, dobunk bele egy kis mustárt és tejszínt, majd felverjük az egészet. A keverékbe belemártjuk a kenyeret, és a grillen addig pirítjuk az egyik oldalát, míg egy kis színt nem kapott. Ekkor megfordítjuk a kenyereket, rápakoljuk a sajtot, mehet rá a felszeletelt hús, a meggrillezett barack, kevés lila hagyma és paradicsom, végül egymásra fordítjuk a két szeletet, és kész is.
