Szendvics

Grillezettbundáskenyérfűszeressertésszűzzel

Grillezett bundás kenyér fűszeres sertésszűzzel

Hozzávalók
A sertésszűzhöz
1 db
sertésszűz
1 csomag
miami BBQ fűszerkeverék
2 - 3 ek
olívaolaj
A bundáskenyérhez
4 szelet
kenyér
3 db
tojás
1 tk
mustár
Az összeállításhoz
4 - 5 db
sárgabarack
12 szelet
vörös cheddar
1 fej
lila hagyma
1 db
paradicsom
3 - 4 ek
tejszín

Elkészítés

A bundás kenyér összeállítása előtt a sertésszüzet beleforgatjuk a fűszerbe és az olívaolajba, de a fűszerkeverékből egy keveset félrerakunk. 1 órát pácoljuk benne, majd ha szoba-hőmérsékletű a hús, az összes oldalát körbegrillezzük. Ha már van egy kis ellenállása, leszedjük, és alufóliába csomagolva 10 percet pihentetjük. 

A bundás kenyérhez a kenyereket kicsit előpirítjuk a grillen. A barackokat félbevágjuk, magjaikat kiszedjük, és grillre dobjuk. Miután egy kicsit megpirult, rakjuk félre pihenni.

A tojásokat beleütjük egy tálba, adunk hozzá egy kis sót, és beleszórjuk a maradék fűszerkeveréket, dobunk bele egy kis mustárt és tejszínt, majd felverjük az egészet. A keverékbe belemártjuk a kenyeret, és a grillen addig pirítjuk az egyik oldalát, míg egy kis színt nem kapott. Ekkor megfordítjuk a kenyereket, rápakoljuk a sajtot, mehet rá a felszeletelt hús, a meggrillezett barack, kevés lila hagyma és paradicsom, végül egymásra fordítjuk a két szeletet, és kész is.

Grillezett bundás kenyér a grillen

www.streetkitchen.hu

*Termékmegjelenítést tartalmaz

A bundás kenyér önmagában is egy brutálisan laktató kaja. Ebbe a grillezett verzióba most fűszeres hús, barack és sajt is került, szóval igazán ütős cucc. Az egyik legfelháborítóbb kaja, amit Zé a pályafutása alatt összerakott, persze jó értelemben. :)

Hozzávalók

2 főre
A sertésszűzhöz
1 db
sertésszűz
1 csomag
miami BBQ fűszerkeverék
2 - 3 ek
olívaolaj
A bundáskenyérhez
4 szelet
kenyér
3 db
tojás
1 tk
mustár
Az összeállításhoz
4 - 5 db
sárgabarack
12 szelet
vörös cheddar
1 fej
lila hagyma
1 db
paradicsom
3 - 4 ek
tejszín

A bundás kenyér összeállítása előtt a sertésszüzet beleforgatjuk a fűszerbe és az olívaolajba, de a fűszerkeverékből egy keveset félrerakunk. 1 órát pácoljuk benne, majd ha szoba-hőmérsékletű a hús, az összes oldalát körbegrillezzük. Ha már van egy kis ellenállása, leszedjük, és alufóliába csomagolva 10 percet pihentetjük. 

A bundás kenyérhez a kenyereket kicsit előpirítjuk a grillen. A barackokat félbevágjuk, magjaikat kiszedjük, és grillre dobjuk. Miután egy kicsit megpirult, rakjuk félre pihenni.

A tojásokat beleütjük egy tálba, adunk hozzá egy kis sót, és beleszórjuk a maradék fűszerkeveréket, dobunk bele egy kis mustárt és tejszínt, majd felverjük az egészet. A keverékbe belemártjuk a kenyeret, és a grillen addig pirítjuk az egyik oldalát, míg egy kis színt nem kapott. Ekkor megfordítjuk a kenyereket, rápakoljuk a sajtot, mehet rá a felszeletelt hús, a meggrillezett barack, kevés lila hagyma és paradicsom, végül egymásra fordítjuk a két szeletet, és kész is.

Grillezett bundás kenyér a grillen

Ha tetszett a Grillezett bundás kenyér fűszeres sertésszűzzel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept