Hozzávalók
- 1 db citrom leve
- 1 ek porcukor
- babapiskóta
A krémhez
- 300 ml habtejszín
- 300 g tejföl
- 4 - 5 ek porcukor
- 1 tk vaníliakivonat
- 1 db citrom leve
- 2 db citrom héja
Hozzávalók
- 1 db citrom leve
- 1 ek porcukor
- babapiskóta
A krémhez
- 300 ml habtejszín
- 300 g tejföl
- 4 - 5 ek porcukor
- 1 tk vaníliakivonat
- 1 db citrom leve
- 2 db citrom héja
A krémhez kicsit kihabosítjuk a tejszínt és a tejfölt, majd mehet bele a cukor, a vanília, a citromlé és -héj. A citromlevet kikeverjük a porcukorral, ezután rétegezzük: egy közepes tál aljára rakunk néhány babapiskótát, ezt meglocsoljuk a cukros citromlé felével, erre jöhet a krém fele, egy újabb réteg babapiskóta, a maradék citromlé, végül pedig a krém. Friss citromhéjjal tálaljuk. Hűtőben 2-3 órát hagyjuk állni.
Ha tetszett a citrusos bomba receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!