A csirke satay-hoz
A narancsok és lime levét egy gyorsforralóba facsarjuk és hozzáreszeljük a gyömbért, a mézet és a szójaszószt. A fokhagymát apróra vágjuk, szórunk rá egy csipet sót, egy késsel összepépesítjük és belekeverjük a narancsos alapba. Egy fél chilipaprikát kettévágunk, kiszedjük az erét és a magjait, csíkokra vágjuk és beledobjuk a narancsos szószba. A keményítőt elkeverjük a vízzel, hozzáöntjük a mártáshoz, elkeverjük, majd hagyjuk, hogy fellforrjon és félre is húzzuk. A csirkemellet belerakjuk az aprítóba, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szegfűszeget, cayenne borsot és a kurkumát. A snidlinget és a vöröshagymát apróra vágjuk és a csirkéhez adjuk, majd az egészet lezúzzuk az aprítógéppel. A masszából egy-egy kis darabot kiveszünk, hengeres alakúra formázzuk és a bambusznyársakra nyomogatjuk őket. A káposztákat és a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk és fértesszük őket. Egy felforrósított serpenyőbe kevés olajat rakunk, majd pár perc alatt, néha átforgatva aranybarnára sütjük benne a csirkesatay-okat. A serpenyőbe egy evőkanálnyi olajat öntünk, rádobjuk a káposztákat, a sárgarépát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a sriracha szósszal és tűzforró serpenyőben, forgatva lepirítjuk a zöldségeket. Tálaláskor a ropogós, lepirított káposztára pakoljuk a csirkenyársakat és a szószba tunkolva elfogyasztjuk az összeset!
A Sin Limites koktélhoz
A vaníliarudakat kettévágjuk és kikaparjuk a magját. Egy lábasba mérjük a vizet, hozzáadjuk a vaníliamagokat és a szárat is. Mikor felforrt a víz, hozzáadjuk a cukrot, megvárjuk amíg feloldódik, majd félrerakjuk. A limeot kettévágjuk, bedörzsöljük vele a pohár szélét, megszórjuk a vaníliasóval és belerakunk egy adag jeget, hogy kellőképpen lehűljön a pohár. Egy shakerbe dobjuk a kardamomot, kissé összezúzzuk egy törőfával, hozzáöntjük a bacardit, a lime levét, a vanília szirupot, és a camparit. Dobunk a shakerbe egy adag jeget és összerázzuk. A jeget kidobjuk a pohárból és beleszűrjük a príma koktélunkat.