A habtejszínt, a krémsajtot és a tojásokat egy keverőtálban összekeverjük, hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük, majd sózzuk.
A csirkemellet 2 cm-es csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a lisztbe, majd a krémsajtos masszába.
Forró, 160 fokos olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A megsült csirkéinket papírtörlőn lecsepegtetjük, majd krumplipürével tálaljuk.
Csirkemellcsíkoksajtkrémesbundában
Tökéletes választás, ha valami gyors, finom és ropogós vacsorára vágysz!
Ez a recept ideális választás, ha valami gyors, mégis különleges fogásra vágysz. A csirkemellcsíkok puha sajtkrémes bundában sülnek aranybarnára, miközben kívül ropogósak, belül pedig szaftosak maradnak. A massza elkészítése egyszerű, és ha ügyelsz az olaj hőfokára, garantált a tökéletes végeredmény. Kezdőknek is abszolút vállalható recept – csak egy tál, egy serpenyő, és egy kis odafigyelés kell hozzá.
Hozzávalók
A tálaláshoz
Elkészítés
A habtejszínt, a krémsajtot és a tojásokat egy keverőtálban összekeverjük, hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük, majd sózzuk.
A csirkemellet 2 cm-es csíkokra vágjuk, beleforgatjuk a lisztbe, majd a krémsajtos masszába.
Forró, 160 fokos olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
A megsült csirkéinket papírtörlőn lecsepegtetjük, majd krumplipürével tálaljuk.

Ha te is úgy vagy vele, hogy a bundás, szaftos csirkés kajákból sosem elég, akkor ezeket a recepteket is érdemes kipróbálnod! Ugyanaz a ropogós élmény, egy kis extra csavarral – garantáltan nem fogsz csalódni.
Ha tetszett a Csirkemellcsíkok sajtkrémes bundában receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!