Az egytepsis burgonya lazaccal recept első lépéseként a burgonyákat megfelezzük, meglocsoljuk 2-3 evőkanál olvasztott kókuszolajjal, sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk az aprított kakukkfűvel és zsályával. Egy tepsibe szórjuk, és a 190 fokra előmelegített sütőbe dobjuk 50 percre.
A halra kerülő páchoz egy tálban kikeverjük a mézet, a zúzott fokhagymát, a csípős pasztát, a maradék olvasztott kókuszolajat, valamint sót és borsot. Amikor már csak 10 perc van hátra a sütési időből, ezzel a páccal lekenjük a halszeleteket, és pakolunk rá pár karika citromot is. A halat ráfektetjük a burgonyára, és visszatesszük a sütőbe 10 percre, hogy készre süljön a lazac és a köret is.

- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 50 perc
Ha ti is mosogatástagadónak valljátok magatokat, akkor ezeket az egytepsis receptek is mentétek el későbbre, jól fognak jönni:
Tepsis zöldséges-citromos csirke