
Receptek
Gorgonzolás-dióstöltöttgnocchi
Egészen elképesztő szentháromság született meg ebben a receptben. A gnocchiról sokan gondolják, hogy nem egyszerű elkészíteni, pedig már az összetevők számából is kiderül, hogy azért nem olyan vészes. Megtölteni egy kicsit nehezebb, de ez a diós töltelékes, gorgonzola mártásos gnocchi-csoda felér bármivel!
Hozzávalók
4 főre
30 g
vaj
A gorgonzola mártáshoz
A gnocchihoz
500 g
krumpli
200 g
liszt
1 db
tojás
2 csapott tk
só
frissen tört fekete bors
A töltelékhez
7 - 8 db
friss zsályalevél
200 g
ricotta
20 g
parmezán
60 g
darált dió a töltelékbe
50 g
darált dió lepirítva a gombócok megforgatásához
szerecsendió
fehér bors
só
200 g
lágy gorgonzola sajt
frissen tört fekete bors
200 ml
habtejszín

Ha tetszett a Gorgonzolás-diós töltött gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept