A curry-hez egy kevés olívaolajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát és friss gyömbért. Belerakjuk a felkockázott halat, majd az őrölt fűszereket. Megkeverjük majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük kb. 2 dl vízzel. Miután felforrt, levesszük a lángot és 5 percig főzzük. Ezután megy bele a csicseriborsó. 2-3 perc múlva beleöntjük a kókusztejszínt és belefacsarjuk a lime levét. 1-2 perc főzés után elzárjuk és mehet bele a spenót. A rizst a vajon elkezdjük pirítani. 1 perc után belerakjuk a kardamomot, sózzuk és felöntjük dupla mennyiségű forró vízzel. Miután felforrt, alacsony lángon addig főzzük lefedve, amíg meg nem puhul. A curry-t a fűszeres rizzsel tálaljuk és megszórjuk rengeteg friss korianderrel.
