A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd mehet bele a liszt és egy újabb keverés, hogy csomómentes legyen. Felöntjük a tejjel, belekeverjük a vaníliaaromát, és egy 20 x 30 cm-es tepsibe öntjük. Beleszórjuk az áfonyaszemeket, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 30 percre. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Ha valami villámgyors sütire vágynál, ráadásul olyanra, amihez tényleg kb. egy tepsi és egy tál kell, akkor ez a te recepted lesz! ;)
Hozzávalók
6 szelethez
4 db
tojás
60 g
kristálycukor
100 g
finomliszt
500 ml
tej
1 mk
vaníliaaroma
100 g
áfonya
porcukor a szóráshoz
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd mehet bele a liszt és egy újabb keverés, hogy csomómentes legyen. Felöntjük a tejjel, belekeverjük a vaníliaaromát, és egy 20 x 30 cm-es tepsibe öntjük. Beleszórjuk az áfonyaszemeket, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 30 percre. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a Gyümölcsös tejpite receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!