Zsírt melegítünk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a félfőre vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és közepes hőfokon kb. 6-7 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a májat és magas hőfokon 2 perc alatt megpirítjuk. A serpenyőbe rakjuk a sűrített paradicsomot, fél percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a majoránnával, a fűszerpaprikával, felöntjük a borral, majd amikor szinte teljesen elpárolgott, a vízzel is, és közepes hőfokon, fedő alatt kb. 3 perc alatt készre pároljuk.
A krumplit cikkekre vágjuk és sós, bő hideg vízben feltesszük főni. Mérettől függően, forrástól számítva kb. 15 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük és a májjal tálaljuk. A végén az ételt megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel és fűszerpaprikával.

Elkészítési idő: 40 perc