Receptek

Jani-félepizzatortilla

Jani-féle pizza tortilla

Hozzávalók
4 db
22-26 cm átmérőjű tortillalap
400 g
reszelt cheddar sajt
A szószhoz
200 g
darabolt paradicsom (konzerv)
6 - 8 levél
friss bazsalikom
2 gerezd
fokhagyma
100 g
koktélparadicsom
300 g
bivalymozzarella
100 g
bacon
1 db
kaliforniai paprika
100 g
kolbász
100 g
savanyított jalapeno paprika

Elkészítés
Fotó: Fördős Peti

Lefektetünk egy tortillalapot egy serpenyőbe, megszórjuk a reszelt cheddarral, majd ráteszünk még egy tortillalapot. 200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt elősütjük. Közben egy tálba öntjük a paradicsomkonzervet, hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, a felnegyedelt koktélparadicsomot, és az apróra vágott friss bazsalikomot. Összekeverjük és közben egy fakanállal kicsit össze is törjük. Megkenjük az elősütött sajtos tortilla-pizzaalapot a paradicsomszósszal, majd felszeletelt bacont, felkarikázott kolbászt, apróra vágott kaliforniai paprikát, és ízlés szerint savanyított jalapenot pakolunk rá feltétként, legvégül pedig rátépkedjük a mozzarellát. 225 fokra előmelegített sütőben felső sütéssel kb. 10 percig sütjük, amíg a mozzarella meg nem olvad.

Van még néhány tuti megúszós recept ötletünk: a Zé-féle krémsajtos tészta receptjét itt találjátok. A lusta reggelekhez javaslunk egy brutál finom Jacket potato receptet, amit itt találtok. Ha édességre vágytok, akkor pedig egy egyszerű beledobálós túrós süti lenne a legjobb választás. A receptjét itt találjátok.

pizzakisokos

www.streetkitchen.hu

Jól jönnek azok a receptek, amiket még egy melós nap után is össze tudtok dobni. Jani legújabb pizza tortilla receptje is ilyen napokra lett kitalálva. Nagyon laktató, mégsem kell vele órákat a konyhában tölteni. A recept végén, pedig mutatunk még néhány megúszós receptet.

Hozzávalók

2 személyre
4 db
22-26 cm átmérőjű tortillalap
400 g
reszelt cheddar sajt
A szószhoz
200 g
darabolt paradicsom (konzerv)
6 - 8 levél
friss bazsalikom
2 gerezd
fokhagyma
100 g
koktélparadicsom
300 g
bivalymozzarella
100 g
bacon
1 db
kaliforniai paprika
100 g
kolbász
100 g
savanyított jalapeno paprika
Fotó: Fördős Peti

Lefektetünk egy tortillalapot egy serpenyőbe, megszórjuk a reszelt cheddarral, majd ráteszünk még egy tortillalapot. 200 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt elősütjük. Közben egy tálba öntjük a paradicsomkonzervet, hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, a felnegyedelt koktélparadicsomot, és az apróra vágott friss bazsalikomot. Összekeverjük és közben egy fakanállal kicsit össze is törjük. Megkenjük az elősütött sajtos tortilla-pizzaalapot a paradicsomszósszal, majd felszeletelt bacont, felkarikázott kolbászt, apróra vágott kaliforniai paprikát, és ízlés szerint savanyított jalapenot pakolunk rá feltétként, legvégül pedig rátépkedjük a mozzarellát. 225 fokra előmelegített sütőben felső sütéssel kb. 10 percig sütjük, amíg a mozzarella meg nem olvad.

Van még néhány tuti megúszós recept ötletünk: a Zé-féle krémsajtos tészta receptjét itt találjátok. A lusta reggelekhez javaslunk egy brutál finom Jacket potato receptet, amit itt találtok. Ha édességre vágytok, akkor pedig egy egyszerű beledobálós túrós süti lenne a legjobb választás. A receptjét itt találjátok.

pizzakisokos

Ha tetszett a jani-féle pizza tortilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése