Hirdetés

Hozzávalók

6
személyre
+
6 db kakaós csiga
1 db vaníliarúd
1 ek vaj
500 ml tej
4 ek cukor
1 ek porcukor
4 db tojás
1 marék csokipasztilla
3 ek méz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kakaóscsiga felfújt

Elvileg a kakaós csigának mindenki a közepét szereti a legjobban. Na most az a jó ebben a felfújtban, hogy totál kakaós csiga íze van, de nem lehet rajta összeveszni a közepe miatt :D Ha szeretitek a kakaós csigát, akkor feltétlenül készítsétek el ezt a verzióját, mert úgy ehetitek a kedvenc édességeteket, hogy közben valami új dolgot próbáltok ki.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

6
személyre
+
6 db kakaós csiga
1 db vaníliarúd
1 ek vaj
500 ml tej
4 ek cukor
1 ek porcukor
4 db tojás
1 marék csokipasztilla
3 ek méz
Bevásárlólistához adom

Fotó: Szilágyi Nóri

A kakaós csigákat kisebb darabokra vágjuk. A vaníliarúd magjait kikapargatjuk. A vajat egy lábasban felforrósítjuk, hozzáöntjük a tejet, beleszórjuk a cukrot és összemelegítjük. A tojásokat lazán felverjük, majd hozzáöntjük a meleg tejet. A kakaós csiga darabokat a tejes keverékkel és a csokipasztillákkal rétegezzük, meglocsoljuk a mézzel és 180 fokon, légkeveréses sütőben 30-35 percig sütjük a sütit.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások