
Street food
Királyolaszelőételek1.rész:marináltolívabogyó
A karácsonyi időszakban fejtörést okoz, hogy milyen előétellel kínáljátok a vendégeket? Akkor most hoztunk egy tippet, amit reggel pikk-pakk megcsinálhattok, aztán el is feledkezhettek róla egészen a tálalásig, így több időtök lesz foglalkozni az ebéddel!
Hozzávalók
4 főre
300 g
fekete olívabogyó
150 g
zöld olívabogyó
3 - 4 db
szárított paradicsom
3 gerezd
fokhagyma
200 ml
olívaolaj
frissen őrölt bors
2 ág
friss rozmaring
4 ág
friss kakukkfű

Ha tetszett a Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept