Street food

Királyolaszelőételek1.rész:marináltolívabogyó

Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó

Hozzávalók
300 g
fekete olívabogyó
150 g
zöld olívabogyó
3 - 4 db
szárított paradicsom
3 gerezd
fokhagyma
200 ml
olívaolaj
frissen őrölt bors
2 ág
friss rozmaring
4 ág
friss kakukkfű

Elkészítés
Az olívaolajban elkeverjük a felszeletelt fokhagymát, apróra vágott szárított paradicsomot, borsot, összetépett rozmaringot és kakukkfüvet. Ebbe rakjuk az olívabogyókat és kb. 2-3 órát hagyjuk állni. Crostini (apró pirított kenyérdarabok/bagettszeletek) falatkákkal tálaljuk.

www.streetkitchen.hu

A karácsonyi időszakban fejtörést okoz, hogy milyen előétellel kínáljátok a vendégeket? Akkor most hoztunk egy tippet, amit reggel pikk-pakk megcsinálhattok, aztán el is feledkezhettek róla egészen a tálalásig, így több időtök lesz foglalkozni az ebéddel!

Hozzávalók

4 főre
300 g
fekete olívabogyó
150 g
zöld olívabogyó
3 - 4 db
szárított paradicsom
3 gerezd
fokhagyma
200 ml
olívaolaj
frissen őrölt bors
2 ág
friss rozmaring
4 ág
friss kakukkfű
Az olívaolajban elkeverjük a felszeletelt fokhagymát, apróra vágott szárított paradicsomot, borsot, összetépett rozmaringot és kakukkfüvet. Ebbe rakjuk az olívabogyókat és kb. 2-3 órát hagyjuk állni. Crostini (apró pirított kenyérdarabok/bagettszeletek) falatkákkal tálaljuk.

Ha tetszett a Király olasz előételek 1. rész: marinált olívabogyó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept