A kukoricasörös csirkeszárnyak elkészítéséhez 200 ml sört összekeverünk az uborkalével, a korianderrel, a borssal és a babérlevelekkel, beletesszük a csirkeszárnyakat, és 2-3 órára a hűtőbe rakjuk pácolódni.
A salátához a krumplit 0,5 x 0,5 cm-es kockákra vágjuk, és összeforgatjuk a sóval, az olajjal és a fokhagyma-granulátummal. 180 fokos air fryerben 180 20-25 percig sütjük a burgonyát.
Közben felaprítjuk a koriandert és a csemegeuborkát, az olívaolajat pedig kikeverjük a lime levével és a cukorral, majd összeforgatjuk a korianderrel, az uborkával és a krumplival.
A csirkeszárnyakat szárazra töröljük, sózzuk, beleforgatjuk a lisztbe, majd mehet az air fryerbe, 130 fokon 30 percre. Ha lejárt az idő, pihentetjük 10-15 percet, majd visszarakjuk 200 fokra 8-10 percre.
Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, belekeverjük a darált csípős paprikát, a mézet és a maradék 50 ml kukoricasört. Egy kicsit forraljuk, majd a végén mehet bele a lime héja is, és beleforgatjuk a megsült csirkeszárnyakat. A kész szárnyakat a csemegeuborkás krumplisalátával tálaljuk.

- Elkészítési idő: 30 perc
- Sütési idő: kb. 60 perc
- Pácolás: 2-3 óra