Szendvics rovat

Lazacosbagel

Lazacos bagel

Hozzávalók
250 g
krémsajt
2 gerezd
fokhagyma
60 g
kapribogyó lében
0.5 csokor
kapor + a díszítéshez
1 db
citrom leve
só, bors
25 g
vaj
4 db
bolti bagel
6 - 8 levél
fodros saláta
300 g
szeletelt füstölt lazac
1 db
paradicsom
(120 g/db)

Elkészítés

A lazacos bagel a bagelezők egyik legkedveltebb reggelije, és nem is olyan bonyolult elkészíteni, a titok a tökéletes alapanyagokban rejlik. Mutatjuk, hogyan készül!

A krémsajtot kikeverjük a zúzott fokhagymával, 40 g finomra aprított kapribogyóval, a finomra aprított kaporral, a citromlével, és sózzuk, borsozzuk.

Előkészítjük az alapanyagokat az összeállításhoz; megmossuk a salátaleveleket és kivágjuk a torzsájukat, kiszedjük a lazacszeleteket a csomagolásból, felkarikázzuk a paradicsomot.

Egy serpenyőben, közepesen erős hőfokon felolvasztjuk a vajat és lepirítjuk benne a félbevágott bageleket.

A pirított bagelek alját megkenjük egyenlően elosztva a krémsajttal. Pakolunk rá salátát, lazacszeleteket, paradicsomot, megszórjuk a maradék kapribogyóval és pár levél friss kaporral, végül mehet rá a bagel teteje és indulhat a falatozás.

Lazacos bagel
Lazacos bagel (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Még több izgalmas bagelrecept, ha a lazacos bagel meghozta a kedved:

Grillsajtos bagel

Bialy, a lengyel bagel

Házi bagel posírozott körtével és erdei sonkával

www.streetkitchen.hu

A Szendvics rovat támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Itt van!!! Itt vaaaan a titkos recept, amitől pillanatok alatt úgy érezheted magad, mint a legmenőbb bagelező tulajdonosa. Egyszerű, de nagyszerű, ugye?

Hozzávalók

4 FŐRE
250 g
krémsajt
2 gerezd
fokhagyma
60 g
kapribogyó lében
0.5 csokor
kapor + a díszítéshez
1 db
citrom leve
só, bors
25 g
vaj
4 db
bolti bagel
6 - 8 levél
fodros saláta
300 g
szeletelt füstölt lazac
1 db
paradicsom
(120 g/db)

A lazacos bagel a bagelezők egyik legkedveltebb reggelije, és nem is olyan bonyolult elkészíteni, a titok a tökéletes alapanyagokban rejlik. Mutatjuk, hogyan készül!

A krémsajtot kikeverjük a zúzott fokhagymával, 40 g finomra aprított kapribogyóval, a finomra aprított kaporral, a citromlével, és sózzuk, borsozzuk.

Előkészítjük az alapanyagokat az összeállításhoz; megmossuk a salátaleveleket és kivágjuk a torzsájukat, kiszedjük a lazacszeleteket a csomagolásból, felkarikázzuk a paradicsomot.

Egy serpenyőben, közepesen erős hőfokon felolvasztjuk a vajat és lepirítjuk benne a félbevágott bageleket.

A pirított bagelek alját megkenjük egyenlően elosztva a krémsajttal. Pakolunk rá salátát, lazacszeleteket, paradicsomot, megszórjuk a maradék kapribogyóval és pár levél friss kaporral, végül mehet rá a bagel teteje és indulhat a falatozás.

Lazacos bagel
Lazacos bagel (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Még több izgalmas bagelrecept, ha a lazacos bagel meghozta a kedved:

Grillsajtos bagel

Bialy, a lengyel bagel

Házi bagel posírozott körtével és erdei sonkával

Ha tetszett a lazacos bagel receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése